Starting Again

September 18, 2017

Assalamualaikum.

One night, W said that he wanted to start reading again. I bet the last book he read was during his uni years, hehehe. Upon hearing his wish, I became excited. I was like, heck yeah! Imma read too! I was soooooo excited coz he wants to do something different in his life: reading. Kalau tak tengok TV, kerja, makan, tido, main game. So kudos to him for having the niat to read. Niat tu penting uolsss.

Also, the best girlfriend in the world gives support for everything (the good ones, not the bad ones), they say.

Psss...yang, lanje 3 cornetto balik nanti okey :P


So the next day (or night, I can say), I went to Borders Queensbay and bought us 1 brand new book for each of us. Tohdiaaa semangat cam apaaaa. Ni kalau tak baca, aku taktau la nak ketuk kepala siapa kan. Aku ke, dia kee 😂😂😂



Mine. At page 4, not bad. His is more complicated than this one, I think. Habislaaaaa 😂

W36: Langkawi

September 04, 2017

Ya all must be thinking, Langkawi againnn??..but I don't mind! Hiksss I love Langkawi. I love all islands!



Assalamualaikum nyuhuuu!

Bertemu lagi ittew untuk W34. Macam biasa, hidup diteruskan lepas colleague (tetiba ada sorang lagi join) resign, walaupun rasa taknak kerja taknak buat ape ape pun nak mereput dalam bilik tengok Naruto je. Ah...kalaulah boleh, kalaulah takde bil tertunggak yang kena dibayar tiap bulan, kalaulah tak payah jadi orang dewasa! TAKNAK JADI DEWASA BOLEH TAKKKKK. NAK PEGI SEKOLAH BALIK BOLEH TAKKKK.

BOO TABULEYYYY BOOO.

Surprised

August 20, 2017

Assalamualaikum.


Hari ni dapat tahu satu berita gembira. My bestfriend is getting married in another 2 months! Memang terkejut sebab tak jangka langsung dia kawen dulu seeing her relationship is quite bergelora dulu dari cara bercerita  hahah tapi this is great news so memang happy untuk dia sebab I know she really wants to marry this guy.

(But that does not mean I will not do my bestie job: peratiiiii je dari jauh)

Walaupun gembira, ade jugak ralat sebab aku tahu dari orang lain, geng kitorang jugak. Supposed I know first from tuan punya badan, no? Haa camtula aku fikir. Tapi takpelah life memasing kan, nak bagitahu, bagitahu. Taknak bagitahu, who am I to force ye dak. So dari sini aku fikir, I am so far away from being a bestie prospect. Sad kan rasa cam tertampar, so malam ni banyak benda lah yang aku nak reflect. Ah I hate reflecting time..

Anyhoo! Kitorang dah start plan untuk ke kenduri dia so ekshaiteddd. Will blog about it 2 months laderrrr. Ciao for now!

August 19, 2017



As much as I love Nam Joo Hyuk (I very very lobeee), I love this oppa even more.

Saranghae *fingerheart*



Atotooo mata mana mataaa 😻



Psss...rindu lebih sikit hari ni. Tu mengada buat post tu. Buehehehe :P