Saturday, 12 May 2018

W19

May 12, 2018 0 Comments
Assalamualaikum.

Ah...I don't know, rasa lega sangat weekend ni boleh duduk rumah dendiam tak keluar pegi mana mana. Beberapa minggu ni sangat meletihkan, I spent hours a week doing OT to settle my current cases. Kesian customer dapat agent cam aku hahaha. First email cepat je bagi, second, third dan seterusnya selowwww je respon. So sorry, you are frustrated, I know. I am too. But doing my best during my free time after work to sort things out. It works.

Saturday, 17 March 2018

W11: First Week

March 17, 2018 0 Comments


Assalamualaikum and nyewhewww.

So dah seminggu kerja dekat company baru. Perasaannya bercampur baur gais. Ada negatif, tapi mostly positif lah eh letih lah asik nak negatiffff je kan. Hal lain dalam hidup aku ni dah cukup negatif dah so aku taknak amik pot sangat dari aspect kerja. Meh aku cerita sikit pengalaman selama seminggu yang macam baru kambus benih taugeh dalam tanah haha. Sangat sekejap, tapi biar aaa aku nak buat satu post dedikasi haaaa.