Biadap woiiii

July 26, 2012

Assalamualaikum.

Selamat menjalani ibadah puasa yang ketujuh esok :)

Today I’m gonna be serious. Serious ni dah pasang muka serious. Did you see that pic below? See it? No? Dude open your eyes you’re sleeping kot sleepyhead -.-

family

Once Upon a Day at Queensbay

July 20, 2012

Assalamualaikum peeps :)

Before puasa, we sisters pergi dating. indahnya hidup bila 3 orang ni habiskan masa sama2. sekejap pun sekejap lah kan. lama tak kosongkan purse. paling busuk pun 2 kali setahun saja. jadi we took this opportunity dengan sebaik mungkin. hah scroll bawah sebab ada something yang perlu diketahui. knowledge itu indah tak kira jenis. heee.

travelog

Travelog: Lang lalang Langkawi here I come!

July 07, 2012

*Drumrolls*


Last 28th of June, tamat sudah semester empat dengan...agak jayanya jugak lah. On that same day, jawab paper Psikologi Abnormal secara tak normal. yep read my lips. tak normal. Paper 3 jam jadi 1 jam setengah. BANGGA kejap saat melangkah keluar dewan exam dengan awal. However, an unexpected and hurtful comment came after that. mak tanya, "Hang tak amek exam ka? Pasaipa sat sangat?" hahahahaha aduh ma!! tambah tensi seyhhhhh! wuwuwu T.T

Cerita budak tadika

July 05, 2012

Assalamualaikum peepel :)


Recently visit tadika kesayangan. Tempat belajar ABC, 123, korek hidung tempek kat orang, tarik baju budak2 lelaki. Tempat aku kenal cerita ‘Peter and Jane’. Tempat aku belajar dress up seperti seorang kanak2 perempuan yang normal walaupun ketidaknormalan tak berapa nak nampak lagi. Abnormal dari segi dalaman teacher2 memang gagal nak detect -..-