Tuesday, 17 July 2012

Dipikat oleh lelaki berlari

Confession #2: I am a BIGGGGG fan of Running Man.

Hai ingat pervert sungguh ke weh. Aduhai.

Gee. Ironic tau situasi yang aku pernah hadapi ni. Sebelum ni pernah dengar Running Man. Because people around me were talking about it like mad. Memang bosan. Macam, “weyy dah dah lah ber-Running Man tu. Jom pi makan nuuh”. Everytime people open their mouths, ini ajelah yang keluar. Facebook? Wah lagi banyak update. Yoo Jae Suk? Kim Jong Kook? Tak payah cakap.

Maafkan saya T.T

Saya bersalah kerana memandang rendah pada Running Man. Turn out that it’s the best show ever!! Agak2 mesti dah 1 Malaysia kenal Running Man. Ok kecuali pacik macik datuk nenek. The younger ones mesti tahu punya. Once kenal, terus terpikat. Dan terus menonton dan menunggu episod terbaru. Contoh orang sebegitu? Aku. Setiap minggu dok cek KShow. Pathetic tak pathetic.

Sesetengah orang fikir, apelah yang ada dengan Running Man ni. Faham ke bahasa dorang? Of course tak faham! But dude English translation ada kat bawah tu. Read la sikit. Apelah. Soalan kedua, faham ke lawak deme? Easy gila nak faham sebab lawak dorang tu simple tapi kelakar nak mampos. Menjawab persoalan kan.

Dah2 let’s go see funny uncle Jae Suk laughing his teeth off.

Oh ye. no watch watch Running Man, no friend friend you tau. Eeehh kidding jaa HAHAHA.

Signing off, Yoo Jae Suk fan.





p/s: Ada orang pernah cakap, if gelak banyak2 nanti dapat banyak wrinkles. Pakai botox ajela macam tu lagi senang. Peace ^^

p/s/s: Tahniah Abg P and Kak Awien yang akan dapat baby kedua in another few months. makin hensem baby miqa ada brother kecik nanti. boleh lah main sama2 dengan babies2 sekalian balik kampung nanti :)