Thursday, 27 September 2012

W3: Cerita mengundi yeeoop

September 27, 2012
Laporan kaji cuaca: Penang sangat wet dan humid minggu ni. So apa lagi, tidoorrrrrrrr.

Assalamualaikum.

2nd and 3rd week semester ni, orang berlumba2 tarik undi. Gantung muka kat jejantas, tepi jalan, etc. Terfikir tak, ada manusia yang lalu depan pamplet tu tak notice pun kau kau yang bertanding ni. Aku lah manusia tu. ha ha.

Aku even ignore sorang calon yang datang kat aku untuk promote diri. Aku kata, "tak layan semua ni". Dan2 minta maaf dan berlalu pergi. Iyalah dok tunggu bas, dengan barang banyak lagi, awat, tak nampak dah muka cekodok basi ni? Budak2 1st year tepi tu boleh lah nak suka2 huheehuu. I dah 3rd year brathaaa. Tak layan tak layan.

Sunday, 16 September 2012

Tuesday, 4 September 2012

Terrified

September 04, 2012 0 Comments
Assalamualaikum.

Was watching Maid in Manhattan. After the call. After late morning shower. One shower that hopefully can wash away miseries (literally), but never does.

Sunday, 2 September 2012

Fasa baru

September 02, 2012 0 Comments
Assalamualaikum peeps!

Sure korang dah tengok one pic posted on my FB wall few months back kan kan. Alhamdulillah. Syukur sangat2. The whole family were happy upon hearing the news, including saudara jauh2. Sampaikan ada orang offer nak bawak dia balik rumah orang tu kalau rindu makanan normal (makanan dimasak selain di rumah dan selain oleh ibu2 atau bapa2 yang pandai memasak, adalah makanan tak normal bagi Maryam) tau. Hehehe.