5th semester

W7: Geared up!

October 24, 2012

Assalamualaikum.

Week 7 berlalu dengan sangat pantas. umpama makan satu J.Co donut. sekali ngap, tinggal krim di mulut. i was worried, seeing how i wasted sooo much time sekarang. uhhh dari dulu macam ni. tunggu week 10 baru masuk gear 5 terus. hee.

QOTD

QOTD #2

October 21, 2012



Sometimes
you can feel
your heart beat for him...

5th semester

W6: Hard week

October 20, 2012

Assalamualaikum.

Has been quite few days since the last entry. sibuk. walaupun boleh je klik kat bookmark. tapi lain yang dibuat. tonton Haeundae Lovers pulak. tak tahu nak update apa. entah lah malas dah nak blogging2 ni. kata-kata dusta dari blogger tegar. hikkks ><

some serious moments

How I spent my Friday evening

October 12, 2012

Assalamualaikum.

Today I blablablabla bleukkkk. Tak tak. I almost puke je. after searching for so many journals. boleh jem otak just because of our dear Parasuraman. you are a genius. kind of --,

Target: Melody Kindyland

Mr. Lim, the freaking good-looking CEO (yeah the CEO) was so kind for allowing us to use his kindergarten as our subject. tapi still, plan nak mintak bayaran lah. teruk2 kerjanya analisis 200 respondents. patut ada insentif untuk boost semangat kesukanan. majulah sukan untuk negara. camni orang yang mata duitan. sebab duit penting demi masa depan anak-anak. ha ha.

5th semester

W5: Sukses sukses!!

October 08, 2012

Assalamualaikum peeps :)

Ok walaupun semalam mak enon dah post entry, tapi hari ni nak post jugak tapi under Week 5. Sebab rasa happy yang boleh merencatkan pertumbuhan gigi. nasib gigi dah penuh youuu. heee.

5th semester

W4: BRAND NEW

October 07, 2012

Assalamualaikum.

Kelmarin hari Jumaat. Hari Jumaat den free. kecuali hari Jumaat kena diisi dengan mesyuarat agung mingguan marketing. halamaaak boleh tak jangan kacau Jumaat. nak melabuhkan punggung di panggung pun amat jarang sekarang. kesian kat manusia ni yang hobinya adalah menonton wayang. menonton Arang and the Magistrate secara online aje nampak gayanya. Kacik2 sekalian bolehleh tonton kat sini yeahh.