24 Oct 2012

W7: Geared up!

Assalamualaikum.

Week 7 berlalu dengan sangat pantas. umpama makan satu J.Co donut. sekali ngap, tinggal krim di mulut. i was worried, seeing how i wasted sooo much time sekarang. uhhh dari dulu macam ni. tunggu week 10 baru masuk gear 5 terus. hee.

21 Oct 2012

QOTD #2



Sometimes
you can feel
your heart beat for him...

20 Oct 2012

W6: Hard week

Assalamualaikum.

Has been quite few days since the last entry. sibuk. walaupun boleh je klik kat bookmark. tapi lain yang dibuat. tonton Haeundae Lovers pulak. tak tahu nak update apa. entah lah malas dah nak blogging2 ni. kata-kata dusta dari blogger tegar. hikkks ><

12 Oct 2012

How I spent my Friday evening

Assalamualaikum.

Today I blablablabla bleukkkk. Tak tak. I almost puke je. after searching for so many journals. boleh jem otak just because of our dear Parasuraman. you are a genius. kind of --,

Target: Melody Kindyland

Mr. Lim, the freaking good-looking CEO (yeah the CEO) was so kind for allowing us to use his kindergarten as our subject. tapi still, plan nak mintak bayaran lah. teruk2 kerjanya analisis 200 respondents. patut ada insentif untuk boost semangat kesukanan. majulah sukan untuk negara. camni orang yang mata duitan. sebab duit penting demi masa depan anak-anak. ha ha.

8 Oct 2012

W5: Sukses sukses!!

Assalamualaikum peeps :)

Ok walaupun semalam mak enon dah post entry, tapi hari ni nak post jugak tapi under Week 5. Sebab rasa happy yang boleh merencatkan pertumbuhan gigi. nasib gigi dah penuh youuu. heee.

7 Oct 2012

W4: BRAND NEW

Assalamualaikum.

Kelmarin hari Jumaat. Hari Jumaat den free. kecuali hari Jumaat kena diisi dengan mesyuarat agung mingguan marketing. halamaaak boleh tak jangan kacau Jumaat. nak melabuhkan punggung di panggung pun amat jarang sekarang. kesian kat manusia ni yang hobinya adalah menonton wayang. menonton Arang and the Magistrate secara online aje nampak gayanya. Kacik2 sekalian bolehleh tonton kat sini yeahh.

5 Oct 2012

Quote of the Day (QOTD) #1