Sunday, 7 October 2012

W4: BRAND NEW

Assalamualaikum.

Kelmarin hari Jumaat. Hari Jumaat den free. kecuali hari Jumaat kena diisi dengan mesyuarat agung mingguan marketing. halamaaak boleh tak jangan kacau Jumaat. nak melabuhkan punggung di panggung pun amat jarang sekarang. kesian kat manusia ni yang hobinya adalah menonton wayang. menonton Arang and the Magistrate secara online aje nampak gayanya. Kacik2 sekalian bolehleh tonton kat sini yeahh.

Anyway seseorang telah menjemput aku buat jemput2. nooo. jemput jadi rakan niaga bersama2 dengan yang lain. woooo i was like...betoi ke ni aku nak berniaga ni? you see, i don't really trust myself bab2 ni. dah la lembik, tido kena cukup, letih sikit je nak tido tak kira di mana jua aku berpijak. teruk tak teruk kan. however, rasa nak cuba tu ada. why not i give it a try? no harm done as in no hamdan kan?  ha ha. so okay mungkin meniaga dalam masa terdekat ni kot. tunggu la naa kiosk we olls tu. nanti aku advertise dekat sini.  eh mestilah market business tu. i'm the future marketer though without my dear photoshop, cacat jadinya . eeeeh. soon bila dapat Dell kesayangan balik, habis photoshop tu aku kerjakan. siap kau.

Weekend, pegi cari kamera comel idaman hati. lepas kenduri kahwin (amek berkat amek berkat!), terkocoh kocoh ke Analogue Kaki dekat 1st Avenue. pakai baju kurung pun tak kisah dah. demi my beloved Holga. my....she's so beautiful. almost slept with it weh. kahkah! bajet bangun2 pagi nak snap muka busuk sendiri. no chance. sebabnya Holga tu akan digunakan untuk event dan orang best dan cool saje. kalau kau orang cool dan best, jangan malu2 ask for our cool Holga. tetiba our kan :P

Andd this week jugak, hari lahir mak kite laa  *drumrolls*  Selamat hari lahir dan semoga panjang umur ma. I love you :)



❤!!!!!!


p/s: hello hello....i used my own duit gaji yea. bukan duit mak ayah tau. keep that in mind

p/s/s: terima kasih kengkawan & kakak2. great weekend minggu ni :)