Monday, 8 October 2012

W5: Sukses sukses!!

Assalamualaikum peeps :)

Ok walaupun semalam mak enon dah post entry, tapi hari ni nak post jugak tapi under Week 5. Sebab rasa happy yang boleh merencatkan pertumbuhan gigi. nasib gigi dah penuh youuu. heee.

Akhirnya selepas bersusah susah dahulu makan makan kendian, aku dan groupmate, Wani dan Eifa dapat GOOD untuk presentation IB. ok lah GOOD tu daripada OK jek. GOOD tu jugak bawah EXCELLENT kan. hmppph berbaloi sakit perut pagi2 buta tadi tau. kahkah!

Jyeaaaah tahniah untuk kita anak Malaysia!!

Ok dah dah bersuka ria. sukses sementara aje. lepas ni, presentation Services Marketing, Consumer Behaviour, blablablabla. MAMPOIH~


tu budak slebet memang tak pakai baju kurung untuk presentation.
baru style


tak tahu suka pasal apa --.






psss....pose udoh, tapi orang2nya comel :)