Saturday, 20 October 2012

W6: Hard week

Assalamualaikum.

Has been quite few days since the last entry. sibuk. walaupun boleh je klik kat bookmark. tapi lain yang dibuat. tonton Haeundae Lovers pulak. tak tahu nak update apa. entah lah malas dah nak blogging2 ni. kata-kata dusta dari blogger tegar. hikkks ><

So for week 6, tak ada ape2 yang menarik. Just pegi erobik untuk dapatkan mycsd pagi Sabtu tu *dang betoi akkhirnya tak pi pasai terlajak tidoq*  lepas tu tungkus lumus siapkan services marketing, cari journal bagai. letih makk. kalaulah ada kembar, dah lama aku suruh si kembar buatkan tau. malang, angan2 di siang hari.

Aku jugak telah terima kehadiran seseorang yang dah lama aku nantikan. Tiba-tiba je mai. Dialah yang temankan aku 16/7. Dia yang bantu aku saat aku perlukan bantuan. Dia yang......awwww comel! eh boleh tak jangan comel sangat geram gila rasa nak gigit aje.


I LOVE YOUUUUUU. YOU'RE SOOOO SHINYYYYYY :p


You are such a darling. Terima kasih abah sebab perkenalkan kami :)

Pape pun, have a nice and warm weekend guys. Buh-bye!



Wife of a retainer -..-




One sec. It's Mecarah's 19th birthday today on Saturday 6th!! yeayyyyyy she's a big girl now though still small....physically hehehee. HAPPY B-DAY!




p/s: tajuk tak sesuai kan. ha ha.