18 Nov 2012

Je t'aime: When love chooses its owners

Suhaidi - Hanisah solemnization | November 17, 2012

15 Nov 2012

W10: Mid semester break

Assalamualaikum.

Heaven dapat duduk rumah. hutang piutang tido dah dilangsaikan. oh yeaaah baby you heard me. dah langsai. hip hip hoooreayy! *sisters cursing behind. sebab kakaknye tido laaaamaaaaa nak mampoi hiksss*

buat masa ni, sibuk mencari jurnal untuk literature review dan introduction report2 yang telah sedaya upaya untuk dilupakan. dan cari hadiah yang sesuai untuk dua pengantin. ok aku tahu ramai akan bagi cadar (lapuk betoi). jadinya nak bagi set2 pinggan mangkuk dan sewaktu dengannya. pun boring. so i opt for the 3rd, a set of it's-a-secret-i-can't-tell-you just for the bride, none for the bridegroom. minta maaf la tak dapat nak bagi untuk both coz i'm just a student and barely make money. hehehe. hidup mestilah berjimat :)

8 Nov 2012

W9: We went to Seoul...

Assalamualaikum.

lagi sehari nak cuti midsem. pasang muka bahagia sepanjang minggu. umpama tak ada kelas langsung minggu ni walhal ada berlungguk. takpa, janji minggu depan midsem break. tidoq wey tidoq! yeaaahhuuuuu!!

2 Nov 2012

W8: Bloody tired

Assalamualaikum!

Week 8 was awesome. awesome because nothing much happened. if too many things happened in a week, we should call it TIRESOME. get it? no? me too. ha ha.

a day before Services Marketing midterm, baru tahu soalan dalam bentuk subjektif. kau bayangkan ek jiwa dan raga aku. no one reminded me wey (tetiba salahkan orang pehal yam?) that night, gogok nescafe and stay up sampai 4 pagi. gigih tak gigih.