Thursday, 8 November 2012

W9: We went to Seoul...

Assalamualaikum.

lagi sehari nak cuti midsem. pasang muka bahagia sepanjang minggu. umpama tak ada kelas langsung minggu ni walhal ada berlungguk. takpa, janji minggu depan midsem break. tidoq wey tidoq! yeaaahhuuuuu!!

sepanjang minggu, sibuk siapkan homework. cuba sedaya upaya untuk elak nescafe sebab orang kata minum nescafe boleh tingkatkan selulit? eeewww SELUL! even nama panjang pun tak sanggup disebut. musuh ketat tu. jadinya aku minum hot chocolate banyak2. tapi orang kata choc boleh sebabkan sembelit. pulak dah. air kosong ajelah solutionnya. tak seeedaaaaaap =..=

hari ni, keluar dengan geng marketing. yang setia bersama susah dan senang marketing (erkk. sebab memang dah sama group marketing kot). kiterang pi seoul garden yang tak berapa nak seoul. aduh punya lama baru nak jejak kaki. kasi malu rakyat jelata je.

emmm but at least situasi begini takkan berlaku lagi kaaan:

Si mek (kemek): weh kau penah pegi seoul garden tak?
Si mok (kemok): tak pernah. awat?
Si mek:  apelah kau. dok penang saja. tak keluar ke? malu rakyat jelata je. blablablabla
Si mok: *ready mesin gan* (dalam hati, "MACAM KAU BAGOSSS SANGAT")

ya hakikatnya beginilah isi hati aku setiap kali orang memperlekehkan daku sebab tak pernah ke sana atau ke sini. apa2 pun, hari ni tambah satu mata untuk kenangan manis, dan 5 mata untuk kenangan buruk yang hanya kiterang lima kepala yang tahu. sobssss. kereta sewa really is a pain in the butt T.T

errr ok saya berhenti merapik dulu ya. see you next week :)



addiction #1: Sourplum Coolblog

vee marketing people are veeutiful :)

the posh Straits Quay

the pink tudung lady was totally great in doing ONLY that

bersepah. vee monsters did it

the creamiest lippy ever from M.A.C. one day yam, one day
new tiny winy umbrella subangs

2 comments:

  1. Replies
    1. nak ngajok cemana outing budak2 marketing je ni. huuu

      Delete