24 Dec 2012

QOTD #3


23 Dec 2012

W15: An irresistible ending

shine bright like a diamond **

15 Dec 2012

W14: Metamorphosis

Assalamualaikum.

Today, i get the courage. courage that came out of nowhere. courage to go far far away. courage to be brave. to be responsible. to to to....

9 Dec 2012

Je t'aime: Stronger love

S. Muhammad Masduqi Waqiyuddin  - Qhairunnisa solemnization | December 6, 2012

8 Dec 2012

W13: Sweat it out!

Assalamualaikum.

My form 1 english teacher: "Guys, sweat is a term used for animals. the one used for human is perspire"

Who cares.

Exam month is nearing and currently am having mini nerve breakdown due to stress. huwaaaa T.T tak tau nak mula study dengan ape walaupun buku yang mesti ditenung cuma 4 buah. ape? korang kata sikit? hempuk kang. ada International Biz tu! macam study untuk lima subjek kot. pastu pastu, Dr. Shankar kata, rata2 yang amek IB semester lepas dapat C, buatkan aku bertambah stress. sebab stress melampau, balik rumah kejap Ahad lepas. fuhh tenang...sikit. alolooo anak manjoo.

happy mappy

1 Dec 2012

W11 + W12: Break it, wreck it

Assalamualaikum.

2 minggu yang tak cool. terkejar-kejar nak siapkan assignment sampaikan tak ada masa nak update blog segalak yang boleh. ini pun dah ditaip awal2 memandangkan aku tahu later2 nanti, jari2 ni dah bosan menekan keyboard. cey bajet jari hawwt kan. padahey gumok. ha ha.