5th semester

W14: Metamorphosis

December 15, 2012

Assalamualaikum.


Today, i get the courage. courage that came out of nowhere. courage to go far far away. courage to be brave. to be responsible. to to to....

5th semester

W13: Sweat it out!

December 08, 2012

Assalamualaikum.

My form 1 english teacher: "Guys, sweat is a term used for animals. the one used for human is perspire"

Who cares.

Exam month is nearing and currently am having mini nerve breakdown due to stress. huwaaaa T.T tak tau nak mula study dengan ape walaupun buku yang mesti ditenung cuma 4 buah. ape? korang kata sikit? hempuk kang. ada International Biz tu! macam study untuk lima subjek kot. pastu pastu, Dr. Shankar kata, rata2 yang amek IB semester lepas dapat C, buatkan aku bertambah stress. sebab stress melampau, balik rumah kejap Ahad lepas. fuhh tenang...sikit. alolooo anak manjoo.

happy mappy

5th semester

W11 + W12: Break it, wreck it

December 01, 2012

Assalamualaikum.

2 minggu yang tak cool. terkejar-kejar nak siapkan assignment sampaikan tak ada masa nak update blog segalak yang boleh. ini pun dah ditaip awal2 memandangkan aku tahu later2 nanti, jari2 ni dah bosan menekan keyboard. cey bajet jari hawwt kan. padahey gumok. ha ha.