Saturday, 1 December 2012

W11 + W12: Break it, wreck it

Assalamualaikum.

2 minggu yang tak cool. terkejar-kejar nak siapkan assignment sampaikan tak ada masa nak update blog segalak yang boleh. ini pun dah ditaip awal2 memandangkan aku tahu later2 nanti, jari2 ni dah bosan menekan keyboard. cey bajet jari hawwt kan. padahey gumok. ha ha.



oh oh nak cerita hari tu cuba makan crepe durian. tiba-tiba jadi hot stuff kan crepe ni. sedap ke benda alah ni? mana nak cari area penang ni? dan rezeki aku agaknya, aku dapat beli crepe durian ni kat kawan. lepas satu bite, aku rasa....heaaaavenn (hanya sekadar expression). memang la cuma crepe durian. tapi durian + whipped cream, rasa dia owsem. give it a try. mesti mengidam nak lagi. hee.

oh well, tak tonton Breaking Dawn II lagi. better tengok Wreck-It Ralph yang baru keluar Khamis lepas. kan kan kan? because i just love cartoooooooooooon! hee hee :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
tips menonton wayang tapi still nak berjimat: bawak makanan dan tumbler sendiri, bawak kad matrik dan tonton sebelum pukul 6 petang on weekdays, straight masuk cinema hall, straaaaight keluar cinema hall, straaaaaaaaaaaight keluar mall. RM10 boleh tampung tiket movie dan tambang pegi dan balik dengan menaiki Rapid Penang. sukses habaq ang.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------



we ols dah habis present CB y'ols :)


abah bagi. 3 keping pulak tu. lepas tu aku distribute pulak kat kawan2.
buy 1 sandwich + 1 drinks, free 1 sandwich. waaaaa!


vee vent to NR yawww! (why my leg lidat?)


lelaki ni dok kacau aku kat bilik --,


RM65.44  for  toner + moisturizer and big and come with free 2 masks sumore! hot sales in NR ni.
toner tadak masalah, moisturizer ja lama sangat nak tunggu dia turun kat mulut botol. leceh huh~


masks. errr.....snail therapy mask tu dapat free. boleh pakai ke? geli uh.


kay itu saje papai!


p/s: Haha and Byul are already husband and wife. awwww :)



2 comments:

  1. dah takda haroro dah lepas ni?
    dah kawin nnt matang sikit kot?
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. tak sure. tapi harap2 ada laaaaa. abam pororo ada baru best. comeeeel

    ReplyDelete