Saturday, 8 December 2012

W13: Sweat it out!

Assalamualaikum.

My form 1 english teacher: "Guys, sweat is a term used for animals. the one used for human is perspire"

Who cares.

Exam month is nearing and currently am having mini nerve breakdown due to stress. huwaaaa T.T tak tau nak mula study dengan ape walaupun buku yang mesti ditenung cuma 4 buah. ape? korang kata sikit? hempuk kang. ada International Biz tu! macam study untuk lima subjek kot. pastu pastu, Dr. Shankar kata, rata2 yang amek IB semester lepas dapat C, buatkan aku bertambah stress. sebab stress melampau, balik rumah kejap Ahad lepas. fuhh tenang...sikit. alolooo anak manjoo.

happy mappy

Green Thursday. nothing to do with politics, excuse me. submitted our 90+ pages Services Marketing. hard kot. almost every week nak kena meeting. i don't like meeting yang serious macam tu. tak produktif, sometimes tak boleh nak fikir. leave me alone then i can think. heh mengada kan mak datin ni. anyway i'm glad that my groupmates were sooo particular until thorough checks on grammar also need to be done. tadak orang nak kerja hala balai, markah pun hala balai. special thanks to Shu, Kein Eng and Hui Lin :)


Kaya balls invasion day 2. me & pona merepeking
Khamis lepas, Pesta Hoki USM-Penang International dah mula. dan bermula jugak kesibukan peniaga2 profesional dan amatur, like us the kaya balls team. kaya balls team kongsi tent dengan Rakan Muda. dorang jual aiskrim. sape je pun kat kedai sebelah. Shu, Popo, Syira, puak2 yang dikenali jugak jadi taklah sunyi. sepanjang bertugas, rasa penat la jugak. berpanas, berterik tang situ untuk beberapa jam. then roomate i habaq, i dah tan. amboi amboi -..- anyway our fluffy kaya balls (like mayyy hehehe) business was a success. ok la first day tak berapa nak sukses sebab sebelah padang je yang diguna dan tak ramai yang play pun. tapi hari kedua, Jumaat, waaaaaaa berpeluh ketiak! people keep hoarding us, nak doploh biji lah, namblas lah. mana tak sweat? ape2 pun, i am thankful for having such cheerful kaya balls mates by my side. hilang sikit penat walaupun tau dorang pun sama2 penat. thank you guys :)

ahad ni last kopek berniaga kaya balls. let's double up our sales people! datang lah dekat area stadium USM  ahad ni kalau free and dok kat area pulau ye ^^

xoxo, Yam.


2 comments:

  1. pesal tudung aku cam ta** ni.. gamba takde yg hot lg ke? wuhaaahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa gmbr tu dh hot. ahakss!

      weyyy jap tdung ang mmg slalu kemek pongg -,-

      Delete