Saturday, 15 December 2012

W14: Metamorphosis

Assalamualaikum.

Today, i get the courage. courage that came out of nowhere. courage to go far far away. courage to be brave. to be responsible. to to to....

mesti dah cuak kan. pedia courage2 ni. hehehe. sebenarnya hari ni, aku pegi majlis resepsi Kak Nisa. with Kak Anne and Shu. tak tau jalan lagi. and mak ai kasi drive beb!! i guess she's letting me go bit by bit. it's okay. aku lagi selesa begini  even orang kata apa pun, buat tuli saje :) the place, taman sri bayu, yang aku tak tau pun lek mana tempatnya. Kak Anne yang guide memandangkan dalam kereta tu, dia ja pernah pi rumah Kak Nisa. and you know what, rupanya kat hujung2 pulau pun (almost hujung lar) yang macam bandar kecik, sesak teruk. i wonder where these people are going tengah hari buta ni. if aku la, membuta kat rumah je.

today marked my first time eating ikan keli. tak pernah seumur hidup aku makan keli weyy! coz macam geli. rasa mewah pulak pi kenduri makan keli. hee. and this was the first time bought things online. jakun terkenal antarabangsa --, and first time preparing LUXURIOUS (lahh sangaat~~) wedding present yang buatkan aku tak lena tidur pikiaq bila nak bagi ni bila nak bagi ni. heee. see? i get out of my shell. i am transforming!....apart from my chin getting rounder and rounder lar. ha ha.


peekaboo! (plus one red lipstick inside. auwww)

first time makan bubur gandum kat kenduri kawen. 2 kali youu

bride and bridegroom

kenyang perut suka hati whee :)


aaa what? exam? what exam? i don't have any exam on 3rd of January!

fine tonight mari kita visit studyville.

kay tata folks!



psss...Maria Elena dah bernikah! oyeahhh!



No comments:

Post a Comment