27 Jan 2013

Cincai art fever during holidays

Assalamualaikum.

ole-ole dari Encik Talib bertahun sudah #ohlondon

18 Jan 2013

Cuti semester yeay!

Assalamualaikum.

English of the Day: Steadfast > firm determination, unshakeable faith or loyalty

Waaaaaa ekjem dah habis ini hari macha! *tepuktangantepukkaki* Lega. Sumpah lega. Berhempas pulas baca buku-buku yang tebalnya setiap satu tu boleh guna untuk hempuk penyamun sampai koma. Atau hempuk mulut yang tak habis bercerita. Aduhai teringin tahu tak teringin! Semester ni, jadual tak padat sangat macam semester lepas. rilek la jugak, walaupun sakit kepala nak hadap semua buku yang tengah beratur pastu mula bottleneck somewhere and somehow. Ahakkk. Tapi takpa. Apa orang kata? Kita kena hargai hidup kat universiti walau apa pun cabarannya? Nanti dah kerja rindu pulak? Hah macam itu lah.