Wednesday, 6 February 2013

Birthday bash

love is an essential
Assalamualaikum.

Kejap kejap. Ini bukan post tentang birthday bash aku. Sheesh dah bangka ni tak sesuai nak bash bash. Buat malu kat oghang umoq doploh dua.

Seronok je kan kalau jadi budak-budak. Kalau la doraemon ada, nak mintak abam dorae putar masa. Nak main-main, tak nak pegi sekolah atau universiti, tak nak fikir cari kerja. Tak nak fikir hal hati, hal kawan-kawan yang berhati tahik main tikam tak mati mati ni. Dan lain-lain hal lain yang tak best. Serius tak best. Coz all these things make me grey faster. Hah ni ni orang tak reti bersyukur ni. Ni ni.

Eh am I forgetting something?

Yes yes back to the birthday thingy. Sabtu lepas, sepupu aku a.k.a umi kepada teciks bertiga ni buat makan makan untuk celebrate birthday anak-anak si umi sekaligus. Semua lahir Januari dan Februari. Bukan jamuan ber-cupcake, ber-photobooth, ber-candy buffet bagai (I despise those amagaaad). Makan makan ikut term orang lama. Simplicity equals my family.

Today, watched Hansel & Gretel. The coolest movie ever. Gory witches, sweet troll, blood and flesh (LE TROLL STEPPED ON PEOPLE’S FACE BOLEH TAK!). Freaky. But at least I forgot about the man next next my seat yang lagi freaky. Nasib baik seat sebelah lompang. Lain kali nak duduk 5 seat jauh daripada orang. Then I searched for the soft pastel. Tadak. Ingatkan nak sambung ProY lepas dapek soft pastel. Makanya ProY aku tangguhkan sampai rajin balik untuk bergiat dalam bidang seni. Dah hilang fire daa. Ho ho.

Lagi satu pesanan penaja. Yam, happy 22nd. Barang-barang kat bawah tu, barang yang hang naaaak sangat kan. Semoga hang tukar stail pulak sem depan. Biaq jadi spoil. Iyalah orang kata hang pretty outside not the inside? Haha. Me and pretty are like the moon and the sun ouh. So don’t gimme shits ha.

p/s: 23rd punya, nak buat gothic pulak, pakai lipstick hitam. Memang. Memang ada gaya kawen lambat -..-



the way i will always remember the bridge

mohon Adlina masuk Top Chef lepas ni

dia dah besar...katanya lah. hingus pun nampak lagi bang. hee

mendukung si cenonet ke sana ke mari. eh comelnya aku? ehhhh

si mak bertempur dengan anak di dapur. demi memotong kek -..-

mula mula masuk, menangis tengok kita. dah nak balik, baru la keluar suara baby dia. aii

hujan rahmat. tidoooooo

mascara pertama. tambah happy sebab price slashed habis habis. sejarah ni wey, sejarah

No comments:

Post a Comment