21 Apr 2013

W8 + W9: De-stress


Assalamualaikum.

Today was a beautiful day. Cuaca tak panas, tak sejuk, sedang sedang je. Sesuai untuk melepak, bertidur-tiduran atas katil dengan bantal golek lemau tu. Hakhak! Awww bantalku sayang, walaupun rupamu tak seberapa kacak, tetap kamu pujaan hatiku *ciumpeluk*. Don't judge a book by its kulit buku. Hee.

Disebabkan cuaca indah gila hari ni, mood jadi baik sangat lalu ketepikan segala kerja yang menanti. So tangan buat onar, pegi bukak segala We Got Married yang ada, lalu dowload dengan lajunya. Aku tak tahu kenapa, antara movies/drama dengan show, aku lagi suka show. They are not fake, ok mungkin lah ada. Tapi dalam movie/drama, lagi lah fake kan. I like real things, real emotions. Ada benda kita boleh belajar kat situ. Belajar untuk lebih beremosi. Emoooooo~

sweet kan kan kan

15 Apr 2013

Monday hues

ya. aku lagi comel dari kakton. HA HA HA