25 Jan 2014

13 Jan 2014

Post-exam

Assalamualaikum.



Exam dah habis!! Ohoii! *Bungkus pencil box dalam supik (plastik)*

Lega sangat dah boleh tido awal, boleh tengok TV, boleh baca novel. Aku ingatkan mula mula tu teruk gila semester ni, yelah aku suka lah nak expect the worst untuk exam tak adalah kelam kabut sangat sebab tak bersedia. Alhamdulillah. Tak ada sampai gastrik, migrain. Tak mudah soalan killer tu, tapi tak susah nak mampoih. So 60-40 (senang 40 saje).

Sekarang tengah kemas barang. Syahdu rasa di jiwa. Aku tak sangka dah nak keluar forever dah dari tempat ni. Dulu punya merungut, kata lamanya 4 tahun, bosannya dengan sekeliling, makanan takmau tukar ke macik, etc. Hampir 4 tahun tu la yang aku struggle, baik dan buruk. Dengan kawan kawan disisi, tak terasa lama, ada semangat nak teruskan. Huwaaaaaa sodeh!

6 Jan 2014

Home