Saturday, 31 October 2015

KPOP Craze: VIXX

Assalamualaikum.

Few months back, adik-adik aku sibuk dengan satu boy group ni. Aku pernah lah tengok di TV, apekebenda b-band ni menari dengan mata warna oren lah, rambut panjang lah. So tak layan lah sebab rasa macam alah budak baru nak up la tuu. Aku memang tak minat sangat kalau ada group yang baru nak up. Tunggu lama sikit, dah tua sikit baru aku akan suka.

Kebiasaannya lah.

Tapi sekali tu bila aku tengok dorang ni sibuk dengan group ni, aku kaji. Kaji punya kaji punya kaji, HALAMAK BAPAK SEDAP LAGU DIA ORANG!

So...mp3 player pun dah penuh dengan VIXX, main entah berapa ratus kali untuk beberapa bulan ni. Bakal ribu kali heee. Nampak benor 1st time nak join fandom hehe. Eh tapi serius tak pernah suka any group tahap macam ni sekali. Sebab tu letak tag 'some serious moments'. Ini minat yang serius kay. Hahaha.

Take me, guys T.T


Guys, Imma support you forever. As long as you are not married *typical craycray fan*

Anddddd can't wait for your new album ><


No comments:

Post a Comment