Friday, 17 June 2016

KPOP Craze: Monsta X

Assalamualaikum.

Aku rasa aku lah orang paling...emm..weird sebab umur 25 pun dok gila kat kpop hahahah. Suck jugak lah kan fakta tu tapi I suka and tak kisah sebab kpop tu salah satu kepuasan yang menggembirakan. So bila terjumpa new group untuk aku fangirl, aku fangirl betul betul dan go crazy memandangkan kpop is life. Hahahaha YOU ARE SO RUINED MARYAM *cryyy*

Dalam seminggu ni, aku dok fangirl kat Monsta X pulak halamak group ni second cool (lepas BTS, of course, not EXO). I mean they are all cute and handshome I can't take my eyes of them. Haha. Semua ni terjadi lepas dengar lagu baru yang keluar bulan Mei yang lepas, 'All In'. Gosh iPod aku dah play nak masuk 200 kali in 2 weeks time itu adalah satu pencapaian rekod iTunes yang membanggakan hahaha (tah ape ape kan I knoooow but I don't careeeeeee). Coz the song is so soo good. But anyhoo, I like them alot, I like their music yang hip hoppish dan bising yakmat tapi tak kisah pun boleh joget dalam kereta beehehhe. Been searching for shows, live performances, dan macam-macam lagi lah masa free kat ofis especially bila takda kerja. Obses obses pun, kerja jangan lupa hehe.

So yeah. I'm in love Monsta X *joget*






No comments:

Post a Comment