Wednesday, 3 August 2016

Open House Terakhir






Assalamualaikum.

Minggu ni last beraya. Which I feel no difference langsung, raya ke tak raya, sama jew hahaha. Ko kena kerja, cari rezeki, ketepikan segala jemputan sebab camna pun ko HARUS kerja uwuwuwu TT I miss my childhoodddd *kerai a river*

Luckily, my friend since primary school, Afiqa ada buat open house dan jemput our friends yang masih ada kat sini. Amatlah sikit wei semua pakat berhijrah ke luar, atau memang tak contact langsung sejak keluar sekolah. Omg syukur gila dia buat open house (she's the only one!), coz our meetup last Sunday was so so fun and hilarious and memorable. For me macam tu lah. Aku kalau kena benda benda macam ni, memang sentimental, emo sikit hahahah. Sebab ada yang sesetengah tu, lepas dah 14 tahun baru jumpa, sapa tak sentimental kan.

I personally think that we girls are NO ordinary girls. Haaaa capslock aku bagi hahahah. Masuk masuk rumah tuan rumah, terus serbu meja makanan, baru salam tuan rumah ahahahah apecer perangai huduh gini weh! Mungkin lah sebab dah rasa dah kawan lama dah, sejak darjah 1 weh that is so so long, about 18 years long.

I notice too that this bunch of people just don't change. At all weh. I mean, they totally change in appearance, obviously, memandangkan semua pun dah dewasa and go through appearance changes, but they are still the same people I know since standard one. Macam jumpa dorang yang berumur 7-12, padahal dah ganyut, doploh lima. Ahahahhah! Tapi serious lah, I'm glad and happy that everyone is doing well. They live well walaupun takdelah aku tahu semua cerita terperinci. Acceptable lah, kita semua ada hidup masing-masing, ada own stories that others might not know in details.

Our short gathering only lasted for less than 2 hours. But glad that I went home with a full heart. Thank you tuan rumah for the gathering! :)


No comments:

Post a Comment