Monday, 12 September 2016

Raya Haji 2016

Assalamualaikum.

Tatkala ramai berpusu balik kampong, kami sekeluarga terkandas kat pulau tercinta ni sambut raya berlima je. Terkandas in a good way. Rasanya dah dua tahun berturut-turut tak balik kampong untuk raya haji. Zaman raya memang betul betul dah berubah. I guess bila anak-anak semua dah makin tua besar, parents aku cuma nak luangkan masa dengan anak-anak dan berkumpul sekali tak kira kat mana pun. So here we are, tadak balik kampong, tadak gerak pi mana luar pulau ni tapi duduk kat Gurney hahahha. Punggaaaaaa~

But hey, as long as our family is together, anywhere is just fine for me :)


Selamat Hari Raya to all!



No comments:

Post a Comment