Sunday, 4 September 2016

Train To Busan

Assalamualaikum.

Today we decided to watch a movie to kill our time. This is my first time watching a foreign movie too so..yes, kena masuk blog. Hahahaha.

Train to Busan, for me is so refreshing. It is a zombie movie, and I've watched alot of zombie movies. But so far this one is unique: zombies crazily run after you for the whole journey to Busan. In a train. Ko dengar tu pun ko dah rasa stress kan. Memang stress wei aku tak boleh bayang ko stuck dalam train tu, bergadai nyawa untuk hidup pastu kena selamatkan orang lagi. Stress bertambah bila sipi sipi je lagi zombi nak kekah ko. Laaaagi stress bila tengok orang ko sayang kena gigit. Aigo aigo. Sampai menangis nangis tengok movie ni. Then scary sikit sebab zombie tu semua gory gory belaka. Saspen pun hado sampai terjerit-jerit aku hahahha. Uncle sebelah diammm je sampai segan aku nak jerit pun. Last last jerit jugak haha I don't care, I is scared hokeiii.

All in all, I like it. I like alot. Aku bagi 5 bintang. And I won't mind watching it again seriously!


No comments:

Post a Comment