Saturday, 5 November 2016

BLACKPINK





Assalamualaikum.

Being a kpopper is quite a challenge nowadays. Banyak gila lambakan group kpop yang best best. Yang lama still best, yang baru pun best. How la how la?? Tadi pegi kerja, tapi macam takde kerja so aku habiskan masa buat research untuk trip seterusnya dan jugak download lagu. Turned out BLACKPINK ada lagu baru! Like gee...apsal boleh tak tauuuu I'm avid Youtuber dohh tskkk TT Aku memang tak tunggu lama, terus download semua lagu album baru depa, masuk iPod, dengar sepanjang hari. Idk, these 2 songs are so nice I kenotttt. So I hereby announce I'm a big fan of BLACKPINK.

I know. Saranghae too :)





No comments:

Post a Comment