Tuesday, 15 November 2016

Kerabat

Assalamualaikum.

Hari ni adik aku, Seming (nama real nama lain la ahaha) ikut mak aku pegi Kedah atas urusan kerja. Dia pun sekarang menganggur kejap, so ape lagi seronoklah dia. Semalam kemahen laa cakap kat aku yeayy nak pegi Kedahhh pastu senyum kambing memang tak boleh belah. Rasa nak penampaq (anjerr) ja huh menyampah aku tau hahaha.

Then aku pegi kerja macam biasa hari ni, tetiba Seming whatsapp. Adik beradik aku ni (dengan aku sekali) jenis agak rare la nak whatsapp hahaha kitorang kurang berkasih sayang melalui method begini. So bila masuk mesej tadi, aku gelak ngekek sensorang hahahahha. Tak tau lah aku nak kesian ke, nak gelak ke, acano. Tapi memang lawak lah sebab..padan ngan muka hahaha :P

Below is what happened to her, roughly. Made my day 😂










No comments:

Post a Comment