24 Dec 2016

Bengang

Assalamualaikum.

I am working now. But I stop doing whatever I'm doing . Because I feel terribly 😠

Aku bukan jenis kerja kuat, yang sampai bawak balik kerja ke rumah untuk setelkan. No I'm not like that. So sebolehnya lah, aku akan habiskan kat ofis, jadinya time memang kadang tak mengizinkan, kena sambung besoknya pulak. Tapi masa working hours tu, I try my best to settle everything sebab seriously aku tak suka nak susahkan colleagues yang akan kerja shift seterusnya. Serious aku tak suka. Coz if I don't like being treated that way, then I mustn't do the same to someone. End up, I go home very late, never on time.

8 Dec 2016

W49: My First Potluck. Ever

Assalamualaikum.

Life in the office has always been pretty much the same, doing the same routine. I'm pretty bored. Perlu satu kelainan dan kegembiraan lepas sekian lama senduuuu aje. So aku sebagai AJK Keceriaan ofis tetiba dapat satu mentol ajaib atas kepala ni: jom buat potluck yeayy!! O.M.G. You deserve a medal Yam *sambil tepuk bahu sendiri*  Because the potluck was so successful everyone enjoyed themselves very much, including me.

*backflip* *breastroke on the floor*


3 Dec 2016

Sheri's Wedding

Lafffffff