Tuesday, 31 January 2017

Week 4: Hectic January

January 31, 2017 0 Comments
Assalamualaikum.

Allow me to bebel bebel kepam berminggu minggu weih lebam jari ni menahan perasaan sebak nak blogging kahkah mengadaaaa lahaii XD


WEEK 1

Haaaaa 2017 yeaaaaaa. I had a drastic and emotional start. First, had emotional turmoil on the new year night. Kebetulan balik kampung, so what choice did I have?? Melepak tengok TV sambil berfikir lah jawabnyeee. Pretty peaceful I tell you balik kampung ni, besok paginya wajib breakfast nasi dan sardin and ayam. Hahahha hai gemokss *tunjuk kepala sendiri* 😂

Tuesday, 3 January 2017

January 03, 2017 0 Comments


I HEREBY CANCEL MY NEW YEAR RESOLUTIONS.

I'VE DECIDED.

I JUST WANNA BE HAPPY FOR ANOTHER 1 YEAR.

WHEREVER I AM.

WHENEVER I CAN.

WITH SOMEONE WHO IS WORTH IT.



Sunday, 1 January 2017

New 2017

January 01, 2017 0 Comments
Assalamualaikum.

Sebagai satu manusia yang amat lemah semangatnya, aku rasa aku kena renew balik segala azam yang aku dah buat sebelum ni. Bukan takat renew, refurbish, refurnish, segala re- la hahahha. Sebab rasa cam banyak gila aku tertinggal, banyak benda yang aku nak buat tapi tak buat buat hareyyy sungguh lah kau yam. Cergas sikit!