31 Jan 2017

Week 4: Hectic January

Assalamualaikum.

Allow me to bebel bebel kepam berminggu minggu weih lebam jari ni menahan perasaan sebak nak blogging kahkah mengadaaaa lahaii XD


WEEK 1

Haaaaa 2017 yeaaaaaa. I had a drastic and emotional start. First, had emotional turmoil on the new year night. Kebetulan balik kampung, so what choice did I have?? Melepak tengok TV sambil berfikir lah jawabnyeee. Pretty peaceful I tell you balik kampung ni, besok paginya wajib breakfast nasi dan sardin and ayam. Hahahha hai gemokss *tunjuk kepala sendiri* 😂

13 Jan 2017

3 Jan 2017



I HEREBY CANCEL MY NEW YEAR RESOLUTIONS.

I'VE DECIDED.

I JUST WANNA BE HAPPY FOR ANOTHER 1 YEAR.

WHEREVER I AM.

WHENEVER I CAN.

WITH SOMEONE WHO IS WORTH IT.



1 Jan 2017

New 2017

Assalamualaikum.

Sebagai satu manusia yang amat lemah semangatnya, aku rasa aku kena renew balik segala azam yang aku dah buat sebelum ni. Bukan takat renew, refurbish, refurnish, segala re- la hahahha. Sebab rasa cam banyak gila aku tertinggal, banyak benda yang aku nak buat tapi tak buat buat hareyyy sungguh lah kau yam. Cergas sikit!