9 Feb 2017

Payment Not Found

Assalamualaikum.

Nak cerita kisah customer hari ni, yang agak funny la bagi aku. And bodoh hahha. Entah lah customer ni banyak ragam dia. Pernah kena marah tak tentu hala oleh customer, maki lah ape lah, takpe la yang tu memang lumrah bahagian servis. Cumanya kisah hari ni, kena dijadikan pengajaran. Untuk tak jadi stupid sangat sebagai sorang customer. Jadi customer ni sebenarnya kena bijak jugak, bukan bertindak semberono kalau tak, masuk blog/website staff company yang bagi servis tu. Macam yang aku tengah buat ni ahahaha!

7 Feb 2017

26

To myself, Yam:


Yam, semoga dengan bertambah umur ni, ko jadi wiser in life Yam. Life is not easy. Living itself is not easy. To live with people is not easy. Cari duit pun not easy okeiii. NOTHING IS EASY SO CHILL. Hidup dengan cara ko saje and keep on appreciating things/people around you.

And Yam, hope jugak tahun ni last ko sambut birthday sebagai singleton. Hahaha. Tak salah berdoa begitu lantak pi la orang nak kata paaaa 😁


Phew. Masih takde redot redotttt 😂


Love,

Yam