Of Being In Love Again

April 13, 2017

Assalamualaikum.

The thought of being in love again has almost never existed. Tahu tahu ajelah aku ni solo entah berapa puluh bulan dah. Lama okay, bukan sekejap. Tapi takpe no complaint pun, sebab aku takde masalah sensorang dalam buat ape dan rasa ape pun, from the beginning of entah bila tuu. Hee.

Tu lah, bukan tak pernah lah cuba bukak hati. As I always said dalam blogpost yang lain (eh ada keee). Cuba dah haaa. Cuma tak terbukak hati. Ada jelah benda yang rasa tak kena tu. Mostly yang tak kena tu side aku lah hahaha. Eh ada jugak side orang lain ok. Sebulan dua tak contact, tup tup ada gepreng dah. Tulah orang kata, dah jodoh dia macam tu. Dah jodoh aku...takde, ape boleh buat. Ada jugak yang cuba untuk pegi dengan lebih jauh, tapi akhirnya stay as friends je. Tapi stay as friends tu takleh belah, it cannot happen okay. So ended up we stay as acquaintances. Better that way.

Great British Circus

April 09, 2017

Assalamualaikum.

Semalam aku dengan Seming pegi rumah cousin dekat Sg. Dua. Cousin aku ajak pegi tengok Great British Circus (dia belanja uuu gomapda!) dengan anak beranak dia dekat Sebarang Jaya, sebelah Sunway Hotel je tempatnya. Dah alang alang tengok circus, tido sekali la kat rumah dia. So semalam lepas kerja, kitorang tunggu parents balik dari Kota Bharu around 3pm, then kemas barang, makan, tengok tv kejap dengan dorang, kitorang gerak ke sana. Aku petang petang memang mengantuk. Tapi tengok adik aku lagi dia nampak mengantuk so ok takpe aku drive. Dalam kereta boleh pulak dia pegi tido kan. Aku ingat at least dia teman dengan menyembang la kan. Ada bopreng ke, apa khabar ipoh ke. Ini tak terus dozed off lepas masuk jambatan haha takleh belahhh. Tak memasai aku kena redah hujan lebat sensorang. I iz scared okeii dok bismillah sepanjang jalan je.

Our Second Date

April 03, 2017



Eee tenyeh kang. Geram dengan budak shepet tuu