Friday, 30 June 2017

Our Fifth Date

Assalamualaikum.

Tonight we had our fifth date at Kapitan, my fav. Lama dah dok teringin so untuk date kelima, aku request nak makan kata sini. Bro kata tak kisah so sis redahhh. Lepas balik solat kat rumah, ambik bro, tersekat pulak dalam jem ada nak dekat 15 minit. Aku stress gila dengan laparnya lagi eh rasa nak mengaum je uhuhuu tapi orang sebelah yang rilek ni yang membuatkan aku agak cekal nak harung jem tu. Cursing level jatuh 80%: lagi 20% curse dalam hati. Kehkeh haruzzz laa cursing kann :P 

Terima kasih sebab penuhi request saya sayang. Kita jumpa lagi nanti okei! Lap youuu!







Milani sejuk pun saya sanggup makan untuk tengok awak senyum mengorat macam ni. Auwww #punchlinetakkena


No comments:

Post a Comment