Sunday, 20 August 2017

Surprised

Assalamualaikum.

Hari ni dapat tahu satu berita gembira. My bestfriend is getting married in another 2 months! Memang terkejut sebab tak jangka langsung dia kawen dulu seeing her relationship is quite bergelora dulu dari cara bercerita  hahah tapi this is great news so memang happy untuk dia sebab I know she really wants to marry this guy.

(But that does not mean I will not do my bestie job: peratiiiii je dari jauh)

Walaupun gembira, ade jugak ralat sebab aku tahu dari orang lain, geng kitorang jugak. Supposed I know first from tuan punya badan, no? Haa camtula aku fikir. Tapi takpelah life memasing kan, nak bagitahu, bagitahu. Taknak bagitahu, who am I to force ye dak. So dari sini aku fikir, I am so far away from being a bestie prospect. Sad kan rasa cam tertampar, so malam ni banyak benda lah yang aku nak reflect. Ah I hate reflecting time..

Anyhoo! Kitorang dah start plan untuk ke kenduri dia so ekshaiteddd. Will blog about it 2 months laderrrr. Ciao for now!

No comments:

Post a Comment